Voorronde-locatie in de spotlights:

 header_logo

In aanloop naar Aufguss NK 2016 zetten we iedere maand een voorronde-locatie in de spotlights. In deze tweede reportage; Saré Thermen & Beauty voorronde-locatie voor Oost-Nederland op 2 juni 2016.

Vandaag zijn we op bezoek geweest bij Saré Thermen & Beauty in Oldenzaal, gelegen in de het mooie oosten van Nederland. Hier spreken we met Frank Bode de bedrijfsleider van deze heerlijke Thermen, die verscholen is in de bossen en aan het water van de bekende recreatieplas het Hulsbeek

Twentse gastvrijheid! We worden ontvangen met een heerlijke kop koffie, waarna we met Frank spreken over zijn werk en visie bij Saré Thermen & Beauty. “ Tijdens mijn studie als Project Ontwikkelaar had ik een bijbaantje bij Saré, als kok en in de bediening”, aldus Frank. Waar hij ooit is begonnen in de horeca, is hij inmiddels als bedrijfsleider al een paar jaar de drijvende kracht achter dit saunabedrijf.

Wat op valt in deze thermen is de uitstekende routing. Een ruim overdekt saunaplein met voldoende douches, groot voetenbad, whirlpool, stoombad, infraroodcabine. Ook vind je hier een gloednieuwe saunacabine (Sanarium) met een heerlijke temperatuur en prachtig licht. Eenmaal buiten vinden we een ruim terras met een groot zwembad en prachtig aangelegde saunatuin. “In de zomer is het hier heerlijk vertoeven. Dankzij de gunstige ligging heb je hier de gehele dag de zon. Ik zou zeggen kom maar op met die zomer”, lacht Frank. Naast de vele sauna’s bevindt zich in de saunatuin een trap naar de prachtig aangelegde ‘Wellnessgrot’. In deze grot bevinden zich diverse faciliteiten, zoals een Rozensauna, Meditatiesauna, Grotsauna, rustruimte en een Hamam.

Aufguss sauna Sare

De Aufguss sauna, het toneel van de voorronde van Aufguss NK, biedt plaats aan zo’n 65 gasten. Daarmee is deze cabine één van de grootste voorronde-cabines. Aangekomen bij deze opgietcabine, treffen we Henry Kupers. Henry is één van de pioniers van de Nederlandse Aufguss-wereld. Een zeer ervaren saunameester met passie voor het vak. “Ook ons topteam van vrijwillige aufgussers staat elke dag voor onze gasten klaar om hen de meest spectaculaire opgietingen te bieden. Het is fantastisch om op te gieten in deze cabine. De kachel in het midden en de muziek/geluidsinstallatie is top” , aldus Henry.

Frank Bode is verheugd onderdeel te zijn van Aufguss NK 2016. “Ik kijk uit naar de organisatie, hoop veel saunaplezier en mooie opgietingen voor onze gasten. Dat laatste is natuurlijk het allerbelangrijkst!”.

We danken het team van Saré voor hun gastvrijheid en hoop dat we tijdens de voorronde enorm mogen genieten van deze thermen.

www.sare.nl

Hoofdsponsor Aufguss NK