VNSWB

Eén van de pijlers van de VNSWB (Vereniging Nederlandse Sauna en Wellness Bedrijven) is het niveau saunameesters en dus van opgietingen/aufguss in Nederland naar een professioneel niveau te brengen. Het opleiden, begeleiden en coachen van saunameesters en het organiseren van kampioenschappen is daarin een essentieel onderdeel. Delen van kennis met de (inter-)nationale top saunameesters versterkt de Nederlandse wellness markt. De VNSWB heeft gekozen voor de moderne beleving van de sauna opgietingen en daarom een samenwerking met de AUFGUSS WM, welke jaarlijks de Wereldkampioenschappen Aufguss organiseert.

In 2019 vindt de 4e editie van de Nederlandse Aufguss kampioenschappen (het Aufguss NK 2019) plaats, wederom georganiseerd door de VNSWB. De beste MoA’s en teams, voortkomende uit dit NK, ontvangen een eervolle uitnodiging om deel te nemen aan het prestigieuze AufgussWM, dat in september dit jaar plaats zal vinden in het nieuw te openen opgiettheater van Thermen Berendonck (Wijchen, nabij Nijmegen).             

Voor en door bedrijven

Bestuurslid van VNSWB Pieter Bunt, eigenaar van “het Friese Woud”, draagt de opgietingen al sinds jaar en dag een warm hart toe. Vanuit zijn functie en passie neemt hij tevens plaats in de commissie van AufgussNK.

Bent u eigenaar van een sauna/wellness bedrijf, dan komt hij graag in contact met u om de mogelijkheden van VNSWB voor uw bedrijf te bespreken. Laat even een bericht achter in het contact formulier, of mail naar: pieter@hetfriesewoud.nl