Een van de trouwe sponsoren wordt letterlijk en figuurlijk omarmd door onze saunameesters en de organisatie van AufgussNK. Wilt u ook een plekje op de banners, website, facebook promotie etc. etc. Dit is uw kans!

Onze partners maken het mogelijk om een spectaculair AufgussNK neer te zetten. Ook in 2019 hopen wij de contracten te verlengen van onze trouwe partners, maar is er ook ruimte voor vernieuwing!

Hoofdsponsor:

Een samenwerking van diverse specialisten op gebied van houtbouw, saunatechniek, theatertechniek, en alles wat denkbaar nodig is voor de moderne wellness! Dat is Stijlvol Wellness. Samen bouwen zij elk gewenst sauna concept op maat.

Mede sponsoren en partners van AufgussNK

Groot leverancier van de voornaamste saunabedrijven in Nederland. Romana levert voor deze branche badslippers en badtextiel en is een loyale partner van AufgussNK

Xplan is bekend om hun totaal oplossingen qua software voor de hospitality, horeca en wellness branche. Niet meer weg te denken als partner van AufgussNK!


Zeer gepassioneerd voor pure wellness levert Loyly Masters scholing en producten aan de aufguss family! Professioneel, vakkundig en uiteraard zeer welkom als partner van AufgussNK!

Tronicold levert diensten voor theater inrichtingen, zelfs in lastige omstandigheden als een opgietsauna! Met veel passie en inzet betrokken bij de licht en geluidsshows tijdens AufgussNK