Onze partners maken het mogelijk om een spectaculair AufgussNK neer te zetten, waarvoor namens alle deelnemers, gasten en de organisatie hartelijk dank! U ziet ze wellicht tijdens het AufgussNK, want allen zijn nauw betrokken bij de wereld van opgietingen.


Hoofdsponsor:

NATIONALE SAUNA & WELLNESS CADEAUKAART

Met de Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart geef je een ontspannen dagje weg. ‘Ontspannen’ betekent voor iedereen wat anders. Gelukkig is er van alles mogelijk, want elk van de meer dan 85 acceptanten van de Sauna & Wellness Cadeaukaart heeft haar eigen kenmerkende faciliteiten en specialiteiten.

Partners van AufgussNK:

www.stijlvolwellness.nl

Stijlvol Wellness: Een samenwerking van diverse specialisten op gebied van houtbouw, saunatechniek, theatertechniek, en alles wat denkbaar nodig is voor de moderne wellness! Dat is Stijlvol Wellness. Samen bouwen zij elk gewenst sauna concept op maat. http://www.stijlvolwellness.nl/


Xplan staat bekend als een betrouwbare partner van software voor de hospitality, horeca en wellness branche. Niet meer weg te denken als partner van AufgussNK, gaaf om ze weer erbij te mogen zetten!
https://www.xplanonline.com/nl/


Met een ervaren team van specialisten bouwt BRUUD! In de wereld van thematisering als kunst met betonshaping als specialisme. De nu al beroemde zoutwatergrot bij Thermen Bussloo, de grotsauna bij Sauna de Heuvelrug, maar ook project in Diergaarde, Artis, Centre Parcs en nog veel meer. Deze gasten bouwen echt Bruud!


Specialisten op het gebied van renovatie en tegelwerk, van badkamer tot wellnessresort tot zwembad.

http://www.ultrabad.nl/nl/home


WellnessProfs richt zich op ontwikkeling, techniek en veiligheid in en rond sauna- en wellness-faciliteiten. Innovatie en fabricage van saunaverwarming (sauna-verwarmingssystemen, saunakachels en infraroodstralers) is hun specialisme, energie en bouwvraagstukken dagen hun uit, mooi licht en een fijn geluid fascineert ze, bij projectontwikkeling en bouwbegeleiding zijn zij als een vis in het water. https://www.wellnessprofs.nl/


Groot leverancier van de voornaamste saunabedrijven in Nederland. Romana levert voor deze branche badslippers en badtextiel en is een loyale partner van AufgussNK. Ook de NK en WM Kaftan welke u gaat zien tijdens wedstrijddagen wordt aangeboden door Romana. http://www.saunaslippers.nu/home/4


Zeer gepassioneerd voor pure wellness levert Loyly Masters scholing en producten aan de aufguss family! Professioneel, vakkundig en uiteraard zeer welkom als partner van AufgussNK!
http://loylymasters.com/


ToWell Rob Keijzer
Naast trainingen op gebied van wappertechnieken, klassiek/modern/show opgietingen, en alles wat er maar verband heeft met de uitvoering van belevingssauna, heeft zijn ervaring er toe geleid dat ToWell Consultancy een goede partner is in het bouwen van moderne en klassieke maatwerk sauna’s.
http://www.towell.nl/de/