Masters of Aufguss


WIL JIJ KANS MAKEN OP EEN DEEL VAN DE € 1500,- AAN PRIJZENGELD?
OF… GA JE VOOR HET TICKET EN EEN WEEK GEHEEL VERZORGD NAAR HET WM?

SCHRIJF JE DAN HIER IN VOOR AUFGUSSNK2019

Alle saunameesters in Nederland, die frequent opgietingen verzorgen bij een sauna of wellnessbedrijf mogen zich aanmelden voor het AufgussNK. Het aantal deelnemers per saunabedrijf is ongelimiteerd. Het inschrijfgeld bedraagd € 25,- p.p. (de inschrijving kan t/m 31 maart 2019) Benieuwd naar de reglementen van Aufguss NK? Binnen enkele dagen in het Nederlands
hier te downloaden.

De kwalificatie ronde:
Deelnemers die niet eerder hebben deelgenomen, of in de afgelopen edities voldoende punten hebben behaald bij de kwalificaties, dienen voor de vakjury een kwalificatie opgieting te vertonen.
Kwalificatie 2019:
Datum: 19 april 2019 (Goede Vrijdag)
Voor: SINGLES & TEAMS,
Locatie: Beauty & Wellness Sauna De Heuvelrug Veenendaal
Tijdstip: in overleg!

De voorrondes vinden plaats op:
• 10 en/of 11 mei 2019 reserve weekend SINGLES (locatie n.o.t.k.)
• 17 en/of 18 mei 2019: TEAMS Thermen Bussloo Voorst
• 24 en 25 mei 2019: SINGLES Beauty & Wellness Sauna de Heuvelrug

De finale vindt plaats op:
• 21 en 22 juni 2019 FINALE AufgussNK Thermen Soesterberg

Medio augustus zal de Relegation Round gehouden worden voor de beste runners-up van alle deelnemende landen en eventueel aansluitende landen.

De beste saunameesters uit Nederland zullen ons land in september 2019 vertegenwoordigen tijdens het Wereldkampioenschap bij Thermen Berendonck in Wijchen (NL).

Tijdens de voorrondes beoordeelt een  Nederlandse vakjury jouw show-Aufguss, tijdens de finale wordt dit aangevuld met 2 internationale vak-juryleden.

Prijzengeld:
1e plaats: € 350,-
2e plaats: € 250,-
3e plaats: € 150,-
Bovenstaande geldt zowel voor SINGLE, als voor de TEAM-categorie.

Geheel verzorgde WK week:

Deelnemers die zich kwalificeren voor Aufguss WM, ontvangen een geheel verzorgde week tijdens het Wereldkampioenschap opgieten.

Wie plaatsen zich voor het WM 2019 (Wereldkampioenschappen):
– De 3 single saunameesters en de 3 teams met de hoogste score in het finale-klassement NL plaatsen zich rechtstreeks voor de AufgussWM 2019.
– De saunameester en het team op de 4e plaats in het finale-klassement NL maakt kans om zich via de Relegation Round alsnog voor de AufgussWM te plaatsen.

VOORWAARDEN:
•         Van de deelnemende saunameesters wordt verwacht dat zij frequent opgietingen verzorgen én toestemming hebben van het desbetreffende sauna- en wellnessbedrijf waar hij/zij opgietingen verzorgt.
•         Alle deelnemers van voorgaande jaren met een voorronde-puntenaantal van 300 of hoger (of 500 voor Team/Duo) zijn automatisch geplaatst voor deelname aan AufgussNK.
•         Deelnemers die komend jaar debuteren of een voorgaand jaar niet de benodigde 300 (of Teams/Duo’s 500) punten hebben behaald dienen zich te kwalificeren voor de Aufguss NK-jury. De uitslag van de jury is bindend om de saunameester(s) toe te laten tot deelname aan het Aufguss NK. Na het sluiten van de inschrijfdatum ontvangen zij hieromtrent persoonlijk bericht.
•         Het aantal deelnemers per saunabedrijf is ongelimiteerd. Het inschrijfgeld bedraagt € 25,- p.p.
•         Iedere saunameester krijgt dit jaar een prachtig aandenken, aangeboden door de AufgussNK sponsor Romana
•         Inschrijving sluit op 31 maart 2019.

Heb je vragen of wil je meer informatie: john@aufgussnk.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie