INSCHRIJVING 2021 GESLOTEN!
Wie wordt ‘s werelds beste Master of Show Aufguss 2021?
Van 6 t/m 13 september 2021 zal in Polen bij Palac Saturna het Wereld Kampioenschap plaatsvinden voor professionele show opgietingen.
AufgussWM is uitgegroeid tot een fantastische happening, waar de absolute wereldtop elkaar treft in de mooiste opgiet theaters van de wereld.


Prijzengeld AufgussNK 2021:
1e plaats: € 350,- (voor winnend team en de single kampioen!)
2e plaats: € 250,- (voor runner-up team en de single runner up)
3e plaats: € 150,- (voor team en single 3e plaats)

Geheel verzorgde WK week:

Deelnemers die zich kwalificeren voor Aufguss WM, ontvangen een geheel verzorgde week tijdens het Wereldkampioenschap opgieten.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is header-website-4-1030x340.jpg

Wie plaatsen zich voor het WM 2021 (Wereldkampioenschappen)*:
– De 3 single saunameesters en de 3 teams met de hoogste score in het finale-klassement NL plaatsen zich rechtstreeks voor de AufgussWM 2021.
– De saunameester en het team op de 4e plaats in het finale-klassement NL maakt kans om zich via de Play-off’s alsnog voor de AufgussWM te plaatsen.

*vanwege de afmelding van een aantal deelnemende landen kan het zijn dat Nederland wordt aangewezen extra Wild Card deelnemers uit te zenden.

VOORWAARDEN:
•         Van de deelnemende saunameesters wordt verwacht dat zij frequent opgietingen verzorgen in dienst van én toestemming hebben van het desbetreffende bij VNSWB aangesloten sauna- en wellnessbedrijf.
•         Alle deelnemers van voorgaande jaren met een voorronde-puntenaantal van 300 of hoger (of 500 voor Team/Duo) zijn automatisch geplaatst voor deelname aan AufgussNK.
•         Deelnemers die debuteren of een voorgaand jaar niet de benodigde 300 (of Teams/Duo’s 500) punten hebben behaald dienen zich (o.v.b.) te kwalificeren voor de Aufguss NK-jury. De uitslag van de jury is bindend om de saunameester(s) toe te laten tot deelname aan het Aufguss NK. Na het sluiten van de inschrijfdatum ontvangen zij hieromtrent persoonlijk bericht.

Heb je vragen of wil je meer informatie: john@aufgussnk.nl