De inschrijving voor AufgussNK 2023 is geopend!

Tot uiterlijk 15 maart 2023  kun je aanmelden om deel te nemen aan de voorronden van het prachtige Nederlands Kampioenschap Show Aufguss in het sauna theater van Thermen Berendonck in Wijchen. Voorronde op 11, 12 en 13 mei 2023. De finale zal op 16  en 17 juni 2023 plaatsvinden in Thermen Bussloo Voorst.

INSCHRIJVEN KAN UITSLUITEND T/M 15-03-2023! GESLOTEN!!
Daags daarna zal de loting plaatsvinden door de organisatie.

De inschrijving staat open voor alle ervaren saunameesters werkzaam binnen een in Nederland gevestigd sauna-wellnessbedrijf.  Het inschrijfgeld bedraagt € 47,50 p.p. per inschrijving. Geef je je op als single en tevens als teamlid, dan betaal je twee maal inschrijfgeld. Saunameesters aantoonbaar werkzaam bij een bedrijf aangesloten bij de VNSWB ontvangen een korting van € 10,00 p.p. per inschrijving.

Inschrijving AufgussNK 2023

Inschrijfformulier voor deelnemers van AufgussNK. Het Nederlands kampioenschap show opgieten.
  • De organisatie heeft zich voorbehouden om bij een 1e deelname eventueel een kwalificatie en advies ronde in te lassen. Elke deelnemer moet kunnen voldoen aan de basis kwaliteiten van het (show)opgieten.
  • Om unieke opgietingen te zien en deel te nemen met een thema dat niet ook een collega uit gaat voeren, kunnen we advies geven over de hier aangegeven thema's. We geven daarbij (uitsluitend op verzoek) niet aan wie, maar wel of het thema al gedaan wordt!
  • S = een kleine damesmaat, XL = een grote herenmaat
  • (badslippers krijg je aangeboden namens Aufguss NK)
    Beschikbaarheid is uiteraard onder voorbehoud van gezondheid en overige persoonlijke belemmeringen. Hou als deelnemer rekening met het plannen van je vakanties!
  • Registreren gaat per natuurlijk persoon en is maximaal voor 1x single en/of 1x team deelname per editie mogelijk. Inschrijfkosten vastgesteld op: € 47,50 exclusief BTW. Saunameesters die werkzaam zijn bij en uitkomen voor een VNSWB bedrijf ontvangen € 10,00 korting op het inschrijfgeld. Bedragen zijn excl. BTW en per persoon. Wij hanteren de voorwaarden van deelname aan het Aufguss-WN bij toetsing van toelating bij het Aufguss NK.

    Na inschrijving ontvangen u en uw werkgever van ons een e-mail ter bevestiging. Na ontvangst van de betaling is de inschrijving pas bindend, deelname is dan ook uitsluitend mogelijk na betaling.