header-website-4

Informatie

Ook in 2018 organiseert de VNSWB (Vereniging Nederlandse Sauna en Wellnessbedrijven)  de Nederlandse Show Opgiet kampioenschappen oftewel het Aufguss NK. Dit jaar voor het eerst gaan wij een nog beperkte samenwerking aan met België, het Aufguss BK. De intentie is er om in 2019 volledig samen te gaan werken.

Voor wie?
Alle saunameesters in Nederland, die frequent opgietingen verzorgen bij een sauna of wellnessbedrijf. Het aantal deelnemers per saunabedrijf is ongelimiteerd. Het inschrijfgeld bedraagd € 25,- p.p. (de inschrijving is inmiddels geopend. Inschrijven kan t/m 18 maart 2018.) Benieuwd naar de reglementen van Aufguss NK? Klik dan hier.

De pre-voorrondes vinden plaats op:
• 3 april 2018 pre-voorrondes SINGLES & TEAMS, Thermen Bussloo Voorst. (Start 17:00 uur, aanvang laatste Aufguss 21:30 uur.)
• 4 april 2018 pre-voorrondes SINGLES & TEAMS, Sauna De Heuvelrug Veenendaal. (Start 16:00 uur, aanvang laatste Aufguss 21:30 uur.)

De voorrondes vinden plaats op:
• 28 en 29 april 2018 Belgische voorrondes SINGLES, Thermen R. Roeselare België voor Belgische individuele saunameesters.
• 11 en 12 mei 2018 Nederlandse voorrondes SINGLES Sauna De Heuvelrug Veenendaal voor Nederlandse individuele saunameesters.
• 18 mei 2018 Nederlandse voorrondes TEAMS Thermen Bussloo Voorst voor Nederlandse saunameester-teams.

De finale vindt plaats op:
• 15 en 16 juni 2018 kwalificatierondes voor WM Nederlandse SINGLES, Belgische en Nederlandse TEAMS.

De finalelocatie (kwalificatieronde WM is de Nederlandse finale) is Het Sauna Theater van Thermen Soesterberg.

Een impressie:

Op 31 augustus 2018 zal de Relegation Round gehouden worden bij Wear Waters in Groot-Bijgaarden België.

De beste saunameesters uit Nederland zullen ons land op 17 t/m 23 september 2018 vertegenwoordigen tijdens het Wereldkampioenschap bij SATAMA am Scharmutzelsee in Wendisch Rietz Duitsland.

Tijdens de voorrondes beoordeelt een  Nederlandse vakjury jouw show-Aufguss, tijdens de finale wordt dit aangevuld met internationale vak-juryleden.

Prijzengeld:
1e plaats: € 350,-
2e plaats: € 250,-
3e plaats: € 150,-
Bovenstaande geldt zowel voor SINGLE, als voor de TEAM-categorie.
+ Geheel verzorgde WK week:
Deelnemers die zich kwalificeren voor Aufguss WM, ontvangen een geheel verzorgde week tijdens het Wereldkampioenschap opgieten.

Wie plaatsen zich voor het WM 2018 (Wereldkampioenschappen):
– De 3 single saunameesters met de hoogste score in het finale-klassement NL plaatsen zich rechtstreeks voor de wereldkampioenschappen 2018.
– De saunameester op de 4e plaats in het finale-klassement NL maakt kans om zich via de Relegation Round alsnog voor de wereldkampioenschappen 2018 te plaatsen.
– Het team Veronica en Jareth hebben zich vorig jaar (2017) al direct geplaatst voor de wereldkampioenschappen 2018.
– Daarnaast gaan de 3 teams met de hoogste score in het finale-klassement NL door naar de wereldkampioenschappen.
– Het team dat daarna de hoogste score heeft in het finale-klassement NL kan zich nog plaatsen via de Relegation Round.


De voorwaarden voor deelname 2018:
•         Van de deelnemende saunameesters wordt verwacht dat zij frequent opgietingen verzorgen én toestemming hebben van het desbetreffende sauna- en wellnessbedrijf waar hij/zij opgietingen verzorgt.
•         Alle deelnemers van voorgaande jaren met een voorronde-puntenaantal van 300,000 of hoger (of 500,000 voor Team/Duo), zijn automatisch geplaatst voor deelname aan Aufguss NK.
•         Deelnemers die komend jaar voor het eerst meedoen of een voorgaand jaar geen score hebben behaald die hoger is dan 300,000 (of Teams/Duo’s 500,000), zijn natuurlijk van harte welkom! Voorafgaand aan Aufguss NK dienen zij echter eerst tijdens een pre-voorronde een opgieting te verzorgen voor de Aufguss NK-jury op nader te bepalen locaties in Nederland. De uitslag van de jury is bindend om de saunameester(s) toe te laten tot deelname aam het Aufguss NK. Na het sluiten van de inschrijfdatum ontvangen zij hieromtrent persoonlijk bericht.
•         Het aantal deelnemers per saunabedrijf is ongelimiteerd. Het inschrijfgeld bedraagt € 25,- p.p.
•         Iedere saunameester krijgt dit jaar weer een prachtige door Romana geleverde badjas van de organisatie aangeboden!
•         Inschrijven kan t/m 18 maart 2018.

Heb je vragen of wil je meer informatie: info@aufgussnk.nl   

Zonder de hulp van onze partners geen Aufguss NK.  Partnersponsor worden? Mail naar info@aufgussnk.nl