Stijlvol Wellness stelt zich voor!

Stijlvol Wellness is een werknaam van Stijlvol Hout. Achter de naam Stijlvol Hout schuilen de namen Henk Visscher en Lucas Kaptein. Twee rasechte jonge Urkers die hun sporen verdiend hebben als ambachtelijke timmerlieden binnen de (jacht)scheepsbouw. In de loop van de jaren hebben Henk en Lucas hun werkterrein verbreed met het vervaardigen van handgemaakte exclusieve keukens, luxe tuinhuizen, overkappingen en kerkinrichtingen.

Inmiddels alweer een aantal jaren terug, werd Stijlvol Hout gevraagd door een gerenommeerd saunabouwer om mee te helpen een mega kelo opgiet-sauna te realiseren met een exclusief hoog afwerkingsniveau. Met liefde en plezier is aan dit project gewerkt. Henk en Lucas hadden de smaak van wellness te pakken!

Rust kregen de heren niet. De mond tot mond reclame ging zo snel, dat de aanvragen in rap tempo binnen kwamen. En niet alleen voor sauna’s, maar ook voor zoutsteenruimtes, stoombaden, en whirlpools. Hierop is besloten Stijlvol Wellness vorm te geven. Wellness is echter wat anders dan schepen, gebouwen en keukens. Om voldoende expertise in huis te hebben is contact gezocht met WellnessProfs met de vraag ‘in te haken’ op de kwaliteiten van Stijlvol Wellness. WellnessProfs is een organisatie van Erik Bierenbroodspot. Erik komt uit de baarmoeder van de Nederlandse sauna, heeft een aantal managementfuncties binnen de sauna- en wellness bekleed, en is als een vis in het water binnen opleidingen en trainingen voor wellness-medewerkers.

WellessProfs vertegenwoordigd het contact tussen de branche en Stijlvol Wellness, ontwikkeld faciliteiten en brengt de juiste mensen per project bij elkaar om unieke faciliteiten te realiseren, terwijl de ondernemer maar één aanspreekpunt heeft. Erik kent het klappen van de zweep zoals de ondernemers en de werknemers binnen de wellness dit dagelijks ervaren en brengt 30 jaar wellness- expertise in.

Het gaat snel met Stijlvol Wellness. Door samen te werken leer je mensen kennen en kun je de luxe permitteren alleen maar te werken met mensen die hun vak als geen ander verstaan. Wij spreken inmiddels al van de Stijlvol Wellness-groep. Vaste partners binnen onze groep zijn o.a. Ultrabad voor hoogwaardig (waterdicht) tegelwerk en baden, Loghuis voor stammenbouw in vuren en kelo, Papermoon als creatief vormgever, Stravarts voor het creëren van grotachtige faciliteiten, Light Lines voor lichtontwerp, PHT voor alle installatietechnische werkzaamheden en 24/7 storingsdiensten en IHT als samenwerkings-partner voor het door ontwikkelen van de Piramide sauna gaskachel.

U snapt dat wij een event als het Auguss-nk dan ook graag steunen. Al veel saunameesters werken in door ons gebouwde sauna’s en op onze saunakachels. Hier zijn onze creaties voor bedoeld! Stijlvol Wellness heeft met hun partners dan ook in no-time besloten het Aufguss-nk als hoofdsponsor te dragen de komende jaren en actief mee te helpen dit event tot een succes te maken. Wij zullen op alle eventdagen aanwezig zijn en hopen u daar te ontmoeten.

Tot snel!

Namens de Stijlvol Wellness-groep,

Erik Bierenbroodspot