De eerste voorronde van Aufguss NK is vandaag (21 april) van start gegaan in Thermen la Mer in Almere.

Het deelnemersveld bestond uit Jareth Geluk, Karen Vinke, Jan van den Berg, Gabriëlla Willems, Erwin Sonke, Nynke Smid, René de Graaf en Suzan Lulika.

Als eerste ging Jareth van start met zijn opgieting over zijn vroegere ‘game-verslaving’. Vervolgens nam Karen Vinke ons met haar opgieting mee naar het Noorderlicht. Jan van den Berg koos voor het thema ‘bloementuin’, terwijl Gabriëlla haar thema ‘cowgirl’ heel leuk heeft uitgewerkt met mooie attributen. Na een uurtje te hebben genoten van het prachte zonnige weer, was het de beurt aan Erwin Sonke, die ons onder begeleiding van prachtige Dire-straits-muziek mee nam in zijn Telegraph Road-Aufguss. Nynke liet ons n  aar haar verleden en heden doormiddel van haar thema Duende/Flamenco. Mexico was het thema van René de Graaf. Tot slot was daar de opgieting van Suzan Lulika met als thema Afrika.

De winnaar van de eerste voorronde werd Nynke Smid! Naast de 6 dagwinnaars (verdeeld over de voorronde-locaties) gaan ook de 10 best geklasseerden door naar de finale bij Thermen Bussloo.
Mooie opgietingen, zonnig weer en heel veel tevreden gasten. Kortom; Een prachtig begin van Aufguss NK. Tot 6 mei in SPA ZUIVER!

Bekijk alle foto’s op Facebook.com/aufgussnk